KADIN DOĞUM SERVİSİMİZ YENİDEN DÜZENLENDİ
19 Şubat 2020

IMG_9527~2.JPG
    IMG-20200218-WA0002.jpgqw (8).jpgIMG-20200218-WA0016.jpgqw (6).jpg

Hastanemizin yeni yönetim döneminden beri bütün birim ve servislerinde hastaların memnuniyeti odaklı çalışmalar yapılmaya devam etmektedir. Bu çalışmalara örnek olarak kadın doğum servisimizin sorumlusu Hemşire Burcu Erpolat öncülüğünde servis çalışanları ve hayır sahiplerinin katkıları ile bütün kapılar ve servis duvarları hastane konseptine uygun resimlerle dizayn edildi. Bu çalışmalar sonucunda serviste hijyen ve ferah bir tedavi ortamı oluşturuldu.

Hastanemizde hizmet kalitenin yükselmesi, hasta ve hasta memnuniyetinin yükselmesi için yönetim ve çalışanların işbirliği ile her gün güzel çalışmalar ortaya konulmaktadır.Hasta ve hasta yakınlarının büyük beğenisini kazan çalışmalar takdir topladı.

Bu çalışmalarda büyük katkısı olan başta Kadın Doğum Servisi sorumlusu Ebe Burcu ERPOLAT ve servis çalışanlarına özverili, başarılı çalışmalarından dolayı Başhekimimiz Uzm. Dr Mehmet ÇELİK ve hastane yönetimince Teşekkür Belgesi verildi.
Güzel çalışmaları, örnek teşkil eden davranışları dolayısıyla servis sorumlumuzu, servis çalışanlarımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz