YENİ GÖREVE BAŞLAYAN PRATİSYEN HEKİMLERE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ
12 Ekim 2020

Hastanemizde yeni göreve başlayan pratisyen hekimlere, işlerine ve bulundukları ortama daha kolay uyum sağlayabilmeleri ve görev yapacakları acil serviste karşılaşabilecekleri hasta ve hastalıklara yaklaşımda önemli olan durumlarla başacıkabilmek  amacıyla oryantasyon eğitimi verildi.

Acil Tıp Uzmanlarımız tarafından verilen eğitimde, covid-19, temel yaşam desteği, ileri yaşam desteği, kardiyolojik acil, adli vakalar, akılcı antibiyotik kullanımı ve beyaz kod uygulamaları hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Hekimler, oryantasyon eğitiminin verimli olduğunu, kuruma uyum sürecinde kendilerine katkı sağlayacağını ifade ederek, hastane yönetimine ve eğitimci acil tıp uzmanlarına  teşekkür ettiler.